Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2021

Yeni Seçilen Bandırma Kent Konseyi Yönetiminden Üniversitemize Nezaket Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 5 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşen Yürütme Kurulu ve Kent Konseyi Başkanlığı seçimleri sonucunda göreve gelen ve Üniversitemize nezaket ziyaretinde bulunan Bandırma Kent Konseyi Yönetimini kabul etti.

Konsey Başkanı Serdar Polat, Yürütme Kurulu Üyeleri BANÜ-TTO Müdürümüz Dr. M. Cem Aldağ, Gözde Konuşkan Engür, İpek Çetinkuş, Ümit Doğan, Genel Sekreter Kemal Hazal Görkem ve Gençlik Meclisi Başkanı Kübra Keser’den oluşan Bandırma Kent Konseyi Heyeti, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından rektörlük makamında ağırlandı. Bandırma Kent Konseyi ve Üniversitemiz arasında gerçekleştirilecek iş birliği konularının da değerlendirildiği ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.