Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2021

Üniversitemizde “Yaşayan İnsan Hazineleri” Fotoğraf Sergisi Açıldı

Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 17 Eylül günü Üniversitemiz Fuaye Alanında “Yaşayan İnsan Hazineleri” fotoğraf sergisi açıldı. Sergi, Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Berna Ayaz’ın yürütücülüğünde, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Zehra Nurdan Atalay, Fakülte Sekreteri Mahir Çakmak ve Gönen Halk Eğitim Merkezi eğitmeni Dilek Küçükköse’den oluşan proje ekibi tarafından Bandırma, Erdek, Manyas ve Gönen ilçelerinde 150 köy gezilerek ve 30’un üzerinde meslek tespiti yapılarak gerçekleştirilen “Bandırma ve Çevresinde Yaşayan İnsan Hazineleri ve Geleneksel Meslekler” projesinin fotoğraflarından oluşmaktadır. Fotoğraf Sanatçısı Ercan Fırat’ın geleneksel mesleklere dair 26 fotoğrafının yer aldığı serginin açılışı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile birlikte Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, ilçe protokolü, iş dünyasından ve sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin katılımıyla gerçekleşti.