Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2024

Üniversitemizde “İletişim Sektöründe Yeni Trendler” Konulu Konferans Düzenlendi

"Türkiye Yüzyılının Başında" seminer serimiz kapsamında, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemiz koordinesinde, Medya ve İletişim Topluluğumuz ile Halkla İlişkiler Topluluğumuz tarafından “İletişim Sektöründe Yeni Trendler” konulu konferans düzenlendi.

Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı İpek Özgüden Özen’in davetli konuşmacı olduğu konferansa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Fakülte Dekan Yardımcılarımız ve Bölüm Başkanlarımız, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından sahneye çıkan davetli konuşmacımız  İpek Özgüden Özen, sektördeki güncel gelişmeleri ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Sektörde 36 yıllık deneyimi bulunan İpek Özgüden Özen, alanındaki son trendlere ve değişen dinamiklere dikkat çekti. Ayrıca, kendi deneyimlerini ve sektördeki başarı öykülerini paylaşarak öğrencilere önemli ipuçları verdi. Katılımcılar, Özgüden Özen'in keyifli ve bilgilendirici konuşmasını büyük bir ilgiyle takip etti ve sorularıyla etkileşimde bulundular.

"Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemiz koordinesinde, Medya ve İletişim Topluluğumuz ile Halkla İlişkiler Topluluğumuz tarafından düzenlenen “İletişim Sektöründe Yeni Trendler” konulu konferans, İpek Özgüden Özen’in öğrencilerimizden gelen soruları yanıtlamasıyla sona erdi. Program sonunda Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İlknur Tanrıverdi tarafından davetli konuşmacımız Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı İpek Özgüden Özen’e teşekkür belgesi takdim edildi.