Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2021

Üniversitemizde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Başladı

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak düzenlenen, Üniversitemiz fakülte, meslek yüksekokulları ve bölümler ile ilgili bilgilerin yanı sıra, öğrenci işleri, sağlık, kültür, spor, bilgi-işlem, kütüphane ve uluslararası değişim programları konularında da detaylı bilgilerin yer aldığı 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı başladı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programının ilki Bandırma Meslek Yüksekokulumuzda yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik gerçekleşti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Selçuk Baş’ın da katılım gösterdiği programda Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörü Ömer Şimşek, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Davut Araç, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Barış Yıldırım, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Öğr. Gör. Ömer İnan ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Teknik Personeli Öğr. Gör. Osman Yiğit birimleri hakkında detaylı bilgiler aktardılar.

Oryantasyon programının ikincisi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın ve idari birim yöneticilerimizin katılımıyla Denizcilik Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleşti.

Oryantasyon haftasının ilk gününde son program ise Erdek Meslek Yüksekokulumuzda, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Erdek MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ali Mazak ve idari birim yöneticilerimizin katılımıyla yapıldı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemizde öğrenimine başlayan yeni öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği oryantasyon programlarında öğrencilerimiz merak ettikleri tüm soruları Üniversitemiz yöneticilerine sorma imkânı bularak Üniversitemiz hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildiler. Programlar sonunda öğrencilerimiz, oryantasyon programına katılan yöneticilerimize, oryantasyon programından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.