Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020

Üniversitemiz Tanıtım Çalışmaları Kapsamında Gaziantep ve Şanlıurfa'da Düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarlarına Katıldı

Üniversitemiz tanıtım çalışmaları kapsamında 24-25 Şubat tarihlerinde Şanlıurfa Kongre ve Sergi Salonu ile  27-28 Şubat tarihlerinde Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mavera Kongre Ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen üniversite tanıtım Fuarlarına katıldı. 35 üniversitenin stant açtığı fuarlarda toplam 16.000 lise öğrencisi katılımda bulundu.

Fuarlarda tanıtım standımızı ziyaret eden üniversite aday öğrencilerine ve rehber öğretmenlere, üniversitemizin konumu, akademik birimleri, bölümlerine ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus+ ve Mevlana programları hakkında bilgi verildi.

Toplamda 4 gün boyunca devam eden üniversite tanıtım fuarlarında, tanıtım standımız yoğun ilgi gördü.