Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2021

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar’ın İki Yeni Kitabı Yayımlandı

Üniversitemiz Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü akademisyenlerimizden Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Küçük Yılmaz ve İzmir Bakırçay Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Sefa Takmaz’ın editörlüğünü üstlendikleri “Türkiye’de Havacılık Politikaları ve Ekonomisi” adlı kitap yayımlandı.

Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar’ın yayımlanan ikinci kitabı ise Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. H. Özkan Sivritepe ve İzmir Bakırçay Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Sefa Takmaz ile birlikte editörlüğünü üstlendiği “Pandemi Sonrası Yeni Nesil Tarım” olmuştur.

Yayımlanan iki kitabın da akademi camiasına hayırlı olmasını diliyor, kitapların hazırlanması aşamasında emeği geçen tüm yazarları tebrik ediyoruz.