Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2021

Üniversitemiz “Balıkesir Sosyal ve Kültürel Bütünleşme Projesi” Tanıtım Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Balıkesir Valiliği himayelerinde, toplumun bütün kesimlerine ulaşıp Balıkesir'de birlik ve dayanışmayı güçlendirme amacıyla, gerçekleştirilen “Balıkesir Sosyal ve Kültürel Bütünleşme Projesi” tanıtım toplantısına katıldı.
Avlu Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir milletvekilleri Belgin Uygur, Yavuz Subaşı ve Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, il protokolü, kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları ile gaziler, koruma ve bakım altındaki çocuklar, koruyucu aileler, evde eğitim alan öğrenciler, engelli bireyler ve yaşlı vatandaşlar katıldı.