Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2020

Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli ile Üniversitemiz Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar’ın “Pandemi Ekseninde Küresel Değişim ve Yeni Ekonomik Düzen” Adlı Kitabı Yayımlandı

Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli ile Üniversitemiz Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar'ın editörlüğünü yaptığı “Pandemi Ekseninde Küresel Değişim ve Yeni Ekonomik Düzen” isimli kitap yayımlandı. Akçağ Yayıncılık tarafından basımı gerçekleştirilen kitaba Ahmet Nazif Ünalmış ve Sefa Takmaz da editör olarak katkı sunmuştur.

Ocak 2020 tarihinden itibaren dünyanın gündemine oturmuş olan Covid-19 salgınının yol açacağı yeni dünya düzeni ve bu düzenin olası ekonomik etkilerini konu alan kitapta ülkemizin değerli bilim insanları ve araştırmacıları tarafından kaleme alınmış makaleler yer almaktadır.

Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli öncülüğünde, Üniversitemiz Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar, Ahmet Nafiz Ünalmış ve Sefa Takmaz’ın editörlüğünü üstlendikleri “Pandemi Ekseninde Küresel Değişim ve Yeni Ekonomik Düzen” isimli kitap için kendilerini tebrik eder, yayım hayatında başarılar dileriz.