Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2021

Rektörümüz TV100 Kanalında Yayınlanan “Üniversite Yolunda” Programına Konuk Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, TV100 kanalında yayınlanan “Üniversite Yolunda” programına konuk oldu. Bengü Kantekin’in sunduğu programda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemizin coğrafi konumu ile yerleşkelerimiz, fakültelerimiz, meslek yüksekokullarımız, enstitülerimizdeki bölüm ve programlar ile yeni açılan bölüm ve programlarımız, kütüphanemiz, uluslararasılaşma çalışmalarımız, öğrenciler için sağlanan sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif olanaklar, barınma ve sağlık imkanları, Üniversitemizin akademik başarıları ile pandemi sürecinde uzaktan eğitim uygulamalarımız hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundu.