Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2022

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in Regaib Kandili Dolayısıyla Mesajı

On bir ayın sultanı Ramazan ayının habercisi, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandili’ne kavuşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bölgemizi ve ülkemizi etkisi altına alan şu soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan, kardeşlik bağlarımızı güçlendiren ve manevi dünyamızı zenginleştiren müstesna bir gecedir bu gece. Birbirimizi anlamak, hatırlamak, güzel sözlerle gönül almak için bir fırsattır. Ülkemizde ve dünyada sevgi, barış ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesiledir.
Bizlere lütfedilmiş olan bu vesileye sımsıkı sarılabilmek, bu mübarek geceyi layıkıyla ihya edebilmek ümidiyle tüm insanlığa sağlıklı, huzurlu, güzel günler temenni ediyor, Üniversitemiz öğrencileri ile personeli başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslâm âleminin Regaib Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir