Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2021

Rektörümüz Milli Savunma Üniversitesi Balıkesir Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni’ne Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Milli Savunma Üniversitesi Balıkesir Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu Mezuniyet 17’nci dönem 2’nci sınıf öğrencilerinin Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni’ne katıldı. Törene Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Garnizon K. V. Bkm. Alb. Dr. Tayfun Türkoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, MSÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, MSÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Talat Canpolat ve Tuğg. Mustafa Er, MSÜ personeli ile mezun öğrencilerin aileleri katılım gösterdi. 19 Mayıs 100. Yıl Tören Alanında gerçekleşen ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de diploma takdiminde bulunduğu tören, mezun öğrencilerin aileleri tarafından ilgiyle izlendi.