Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2021

Rektörümüz Göreve Yeni Başlayan Tıp Fakültesi Akademisyenlerimizle Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemiz Tıp Fakültesi bünyesinde göreve başlayan akademisyenlerimiz ile bir araya geldi. Tıp Fakültesi akademisyenlerimizle ilk kez gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile birlikte Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nureddin Cengiz, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Şenveli ile Genel Sekreterimiz Cihangir Boz katılım gösterdi. Gerçekleşen toplantıda Tıp Fakültesi akademisyenlerimiz, fakültemizin gelişimi hakkında görüş ve önerilerini ifade ederken, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de fakültemiz ile ilgili hedefleri ve beklentileri dile getirdi.