Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024

Merkez Yerleşkemizde Kızılay Kan Bağışı Etkinliği Başladı

Kızılay tarafından yürütülmekte olan “Güvenli Kan Temini Projesi” ve Dünya Sağlık Örgütü’nün koordinatörlüğünde oluşturulan 18-25 yaş arası gençleri içine alan  “Hedef 25 Projesi” kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlemektedir.

Üniversitemizde düzenlenen kan bağışı etkinliğine öğrencilerimizin yanı sıra akademik ve idari personelimiz yoğun ilgi gösterdi. Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde düzenlenen etkinlikte, Kızılay yetkilileri tarafından kurulan kan bağışı stantlarında ilk olarak kan bağışı formları doldurularak, bağışçıların kan testi ve tansiyon ölçümü yapıldı. İşlemleri tamamlanan bağışçılar, kan verme noktalarına geçerek kan bağışında bulundular.

Merkez Yerleşkemizdeki kan bağışı etkinliği 7 Mayıs 2024 (bugün) tarihinde başlamış olup 7-8 Mayıs 2024 tarihlerinde 11.00-18.00 saatleri arasında, 9 Mayıs 2024 tarihinde ise 10.30-17.30 saatleri arasında Bandırma Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenecektir. Tüm personelimizi ve öğrencilerimizi bu anlamlı kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.