Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2020

E-Spor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezimiz Çin’li E-Spor Firması ile Uzaktan Eğitimlere Başladı

Üniversitemiz E-Spor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi, iş ortağı Çin'li E-Spor firmasi YEAH ile hayata geçirdiği protokolün ilk aşaması olan uzaktan eğitimlere E-Spor Laboratuvarinda başladı.

Workshop'a, E-Spor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Burak Darıcı, Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Bingol, Öğr. Gör. Yasin Nuri Çakır ve Üniversitemiz öğrencileri katıldı.

Workshop'ta e-sporun tarihçesi, Asya' da e-spor, e-spor kariyer olanakları konularına giriş yapıldı.

Bir sonraki program 9 Mart 2020 Pazartesi günü Merkez Laboratuvarı’nda, Türkiye E-spor Federasyonu ortaklığı ile gerçekleştirilecektir.