Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020

E-Spor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğrenciler İle Buluştu

Üniversitemiz E-Spor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından öğrencilere yönelik 2 günlük program dahilinde, E-Sporcular için konforlu ve uygun koşulların oluşturulduğu E-Spor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde üç farklı rekabetçi oyunun çevrimdışı E-Spor karşılaşmaları düzenlendi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrenciler arası ödüllü E-Spor karşılaşmalarında, 5 Mart Perşembe günü Counter Strike: Global Offensive'in ikiye karşı iki oyun modu olan "Yoldaş" oyun modunda, 16 takım çeyrek finallere erişmek için kıyasıya mücadele etti.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrenciler arası ödüllü E-Spor karşılaşmalarında, 6 Mart Cuma günü ise Counter Strike: Global Offensive karşılaşmalarının finalleri ve daha öncesinden çevrimiçi elemeleri düzenlenen League of Legends ve Team Fight Tactics oyunlarının final maçları oynandı.