Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2022

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünden Masa Tenisinde Büyük Başarı

Üniversitemiz Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜ-GSK), 27-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi Spor Salonu’nda düzenlenen 3. Lig finallerinde büyük bir başarı göstererek dereceye girdi ve 2. Lige çıkmaya hak kazandı.

Halil Korulu, Tuncay Çalışkan ve Hüseyin Durmaz’dan oluşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜ-GSK) oyuncularımız Nevşehir’de düzenlenen 3.Lig final müsabakalarında büyük bir başarı göstererek takımımızı 2. Lige taşıdılar.

BANÜ-GSK Kulüp Başkanı Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Barış Yıldırım, “Başta oyuncularımız olmak üzere bu başarıda önemli katkıları bulunan ve Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi final müsabakaları organizasyonunda bizlere destek sağlayan Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Lokman Arıcıoğlu’na, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Sayın Yahya Akduman’a, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Sayın Nurettin Özdemir’e, MAK GYD Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Mak’a, Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Hüseyin Elüstü’ye, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Nurettin Konar’a çok teşekkür ediyoruz. Şehrimizin gururu Bandırmasporumuza da yürekten başarılar diliyoruz” dedi.

Kulüp Sekreteri ve Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe de final sonrası bir açıklamada bulunarak, “Finaller öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu başarı büyük bir emek ve özverinin sonucu. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir olmak üzere Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ve Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek’e verilmiş oldukları destek için teşekkür ediyorum. Bu gurur sadece Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünün değil bu gurur Bandırma’nın ve şehrimiz insanındır” dedi.