Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübümüz Play-off’ta

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) B grubunda mücadele eden Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübümüz (BANÜGSK kuruluşunun ilk yılında büyük bir başarı göstererek ligin bitimine bir hafta kala play-off’lara kalmayı garantiledi.

Türkiye Kadınlar Bölgesel Ligi Basketbol Ligi (KBBL) B grubunda mücadele eden Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı (BANÜGSK), ilk yılında ligin bitimine bir hafta kala  Toroslar Belediye takımını 73-56 mağlup ederek play-off’lara kalmayı garantiledi.

BANÜGSK Başkanlığı görevini yürüten Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Barış Yıldırım “Şampiyonluğa oynayan Bandırmaspor ve potadaki gururumuz TEKSÜT bu şehri başarıya alıştırdı. Bizim hedefimizde, ilk yılımızda play-off’lara kalıp şehrimizi ve üniversitemizi başarıyla temsil etmekti. Play-off başarımızdan dolayı çok mutluyuz. Artık yeni hayaller kurma zamanı. Oyuncularımızın play-off karşılaşmalarında ellerinden gelenin fazlasını yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne çıkma yolunda play-off mücadelesinde Bandırma Onyedi Eylül Gençlik ve Spor Kulübümüze başarılar diliyoruz.