Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2020

Bandırma Kuluçka Merkezi Topluluğumuz Tarafından Yaratıcı Girişimcilik Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Bandırma Kuluçka Merkezi Topluluğu tarafından öğrencilere yönelik iki gün süren “Yaratıcı Girişimcilik Eğitimi” düzenlendi. Topluluğun danışmanı, Uygulamalı Bilimler Fakülte’miz Öğretim Üyesi Doç Dr. Selva Staub’un ABD Ankara Büyükelçiliği’den almış olduğu proje dâhilinde birçok ilde uygulanan eğitim, Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan İstanbullu’nun da katılımı ile Üniversitemizde gerçekleştirildi. Prof. Dr. Ayhan İstanbullu, Doç. Dr. Selva Staub ve Öğretim Görevlisi Hatice Batmantaş tarafından, teorik bilgiler, oyunlar ve benzeri tekniklerle pratik bilgilerin bir araya getirilerek verildiği girişimcilik eğitimine, Üniversitemiz ve Balıkesir Üniversitesi’nden gelen çok sayıda öğrenci katılım gösterdi. İki gün süren eğitim sonunda, öğrencilere uluslararası geçerliliğe sahip “Creative Entrepreneurship Education Program” katılım sertifikası verildi.