Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2020

Bandırma Kaymakamı ve Balıkesir Milletvekili ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdüründen Üniversitemize Ziyaret

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu Üniversitemize ziyaret gerçekleştirdiler. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’na Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi’nde yapımına başlanan çok amaçlı spor kompleksi ve Spor Bilimleri Fakültesi inşaatlarını gezdirerek bilgilendirmelerde bulundu. Ardından heyet, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan yeni kız öğrenci yurdu binalarında da incelemelerde bulundu.