Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2021

BANÜ-TÖMER ve UDEF İş Birliği İle Çevre Temizliği Etkinliği Gerçekleşti

Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüz (BANÜ-TÖMER) bünyesinde eğitim görmekte olan yabancı uyruklu öğrencilerimiz Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında çevreye olan duyarlılığı arttırmak adına Erdek’e bağlı Tatlısu bölgesinde sahil temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

2021 yılını Sosyal Sorumluluk Yılı ilan eden Üniversitemiz, özellikle çevre duyarlılığını önceleyen projelere önem vermektedir. Bu kapsamda gerçekleşen çevre temizliği etkinliği ile hem öğrencilerimizin çevre duyarlılığının geliştirilmesi hem de bölge insanımıza örnek olunması amaçlanmıştır. Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) desteği ile gerçekleşen ve bir gün boyunca devam eden etkinlik, çevre halkı tarafından da takdirle karşılanmıştır.