Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2021

BALİP Balıkesir İnsan Yönetimi Platformundan Üniversitemize Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemizi ziyaret eden, Balıkesir’de güçlü istihdam sağlayan kurumların temsilcilerinin oluşturduğu “BALİP Balıkesir İnsan Yönetimi Platformu” Kurucu Heyetinden BEST A.Ş. İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Direktörü İsmail Orhan Sönmez ile İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Yöneticisi Zafer Mizan, Banvit İnsan Kaynakları ve Özlük İşleri Müdürü Ayhan Lafçı ile A101 Mağazacılık A.Ş. Mali ve İdari İşler Müdürü Enis Oruç’u kabul etti. Ziyarette, Üniversitemiz ile platform paydaşlığında insan kaynakları ve istihdam alanlarında konferans, seminer ve öğrencilerimizin gelişimine katkı sunacak etkinlikler düzenlenmesi kararlaştırılırken, geliştirilebilecek yeni iş birliği alanları hususunda görüşme süreçlerinin koordine edilmesi üzerinde de görüş birliğine varıldı. Ziyarette ayrıca İsmail Orhan Sönmez, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e kendi yazmış olduğu “Başarılı Bir Kariyer için Üniversite Hayatını Kullanma Kılavuzu” adlı kitabını hediye etti.