Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2022

Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğumuz Tarafından Google’ın Düzenlediği “Solution Challenge İnfo Session” Yarışmasının Tanıtım Etkinliği Yapılacaktır

Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğumuz tarafından 1 Şubat 2022 Salı günü saat 20.00’da topluluk YouTube kanalından “Solution Challenge İnfo Session (Çözüm Zorluğu Bilgi Oturumu)” adıyla Google tarafından her yıl düzenlenen ve ülkemizde ikincisi gerçekleştirilecek olan ve Google teknolojileri kullanılarak küresel sorunlardan bir veya birden fazlasına çözümler üretmeyi hedefleyen yarışmanın tanıtımı yapılacaktır. Programda ayrıca konuya ilgi duyan öğrencilerin kurulacak olana proje ekipleriyle birlikte yarışmalara katılımlarının sağlanması için çalışmalar yapılacaktır. Programda yapılan çalışmalar sonrası oluşturulacak proje ekiplerine soft (temel beceri eğitimleri), teknik eğitimler ve mentör destekleri ile birlikte eğitim verilmesi ve Üniversitemizden yaklaşık 40 kişiden 10 takım çıkarılması planlamaktadır. Öğrencilerimize yeni bir bakış açısı kazandıracak olan bu programa tüm öğrencilerimiz davetlidir.