Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2023

Gösterim: 717

Üniversitemizden Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, beraberinde Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hayrettin Tekümit, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayşe Güldem Kilciler ve Dr. Öğr. Üyesi Engin Aydın ile Dr. Öğr. Üyesi Perihan Erkan Alkan’dan oluşan Üniversitemiz Heyeti Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Rektörümüz ve Üniversitemiz Heyeti, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cenk Karakurt ve Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Genel Sekreter Öğr. Gör. Özgür Özcan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Baykan, Özel Kalem Müdürü İbrahim Süyen, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Özgür Çevik, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İsmail Akgün ile Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Dündar  tarafından karşılandı.

30 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanı Kararıyla Tıp Fakültemizle aynı anda açılan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin kurulum aşamaları hakkında bilgi almak ve Tıp Fakültesi’ndeki çalışmaları yerinde incelemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, üniversitelerinde ve Tıp Fakültesi’nde yapılan çalışmalar ile gelecek hedefleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Üniversitemiz Heyetinin Tıp Fakültesi binasındaki derslikleri ve laboratuvarları yerinde inceleme fırsatı bulduğu ziyarette Tıp Fakültemizin kurulum aşamaları ile ilgili bilgi paylaşımı yapılarak öğrenci alımı, afiliasyon süreçleri ve diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.