Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019

Gösterim: 704

Üniversitemizden Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’ne (BAÇEM) Teknik İnceleme Ziyareti

Üniversitemiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı, Çiftçi Eğitim ve Üretim Şube Müdürlüğü’nün Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’ne (BAÇEM) teknik inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette, Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. İsmail Şahin ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz yer aldı. 

Üniversitemiz heyetini karşılayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün, Seminer Salonu’nda Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’nin (BAÇEM) faaliyetleri hakkında Üniversitemiz heyetine brifing verdi. Brifing sonrası Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi (BAÇEM) tesislerinde Üniversitemiz tarafından teknik inceleme ziyareti gerçekleştirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün, Üniversitemizi misafir etmekten dolayı memnun olduğunu ifade ederken Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de Türkiye için örnek teşkil eden böyle bir tesis Balıkesir’e kazandırıldığı için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür etti.