Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020

Gösterim: 1268

Üniversitemizde Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından Hayata Geçirilen “Genç Ofis”in Açılışı Gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızca, “ulaşılmayan genç kalmasın” düşüncesi ile hayata geçirilen gençlik merkezlerinin bir izdüşümü olan genç ofislerden biri Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi’nde açıldı. Üniversitemizde eğitim gören gençlerimize daha yakın hizmet vermek, sosyal, spor ve kültürel alanlardaki faaliyetlerini geliştirmek ve destek olmak amacıyla açılan genç ofisin açılışı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nun katılımlarıyla yapıldı.

Manyas Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileriyle başlayan "Genç Ofis" açılış programında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, “Burada çok nezih ve cezbedici bir ortam var. Bandırma’da genç nüfus açısından çok zenginiz.  Bu nedenle yatırımlarımız gençlerimize. Bizim bu alana yapacağımız projeler ve faaliyetler büyük önem taşıyor. " dedi.
 
Genç Ofisimiz ile birlikte gençlerimizin zengin faaliyetlerle buluşacağını belirten Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ise, ofisin gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetlerle değerlendirmeleri ve topluma aktif bir birey olarak katılmalarını sağlamak amacıyla kurulduğunu ifade etti.


Fotoğraflar