Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2018

Üniversitemiz ve Buhara Devlet Üniversitesi Arasında İkili İşbirliği Anlaşması İmzalandı

17-21 Ekim tarihleri arasında Özbekistan’ın Buhara kentinde düzenlemiş olduğumuz “3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi” nin paydaşı olan Buhara Devlet Üniversitesi ile öğrenci, öğretim elemanı ve idari personel değişim programlarını kapsayan ikili işbirliği anlaşması imzalandı.

Buhara Devlet Üniversitesi, Rektörlük makamında imzalanan anlaşmaya üniversitemiz adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat Uğur imza atarken, Buhara Devlet Üniversitesi adına ise Rektör Prof. Dr. Abdukabil Tulaganov anlaşmayı imzaladı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat Uğur ve Buhara Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdukabil Tulaganov, Türkiye ve Özbekistan arasındaki ilişkilerin gelişmesine olumlu katkı verecek olan bu anlaşmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken önümüzdeki yıllarda geliştirilen işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.