Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019

Gösterim: 911

Üniversitemiz Uşak Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleşen “Adım Üniversiteleri Birliği 2. Grup İdari Toplantısı”na Katıldı

Üniversitemiz, Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen “Adım Üniversiteleri Birliği 2. Grup İdari Toplantısı”na katıldı.
Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Hukuk Müşavirimiz Yılmaz Bölükbaşı, Personel Daire Başkanımız Faruk Küçük, Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Davut Araç ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Barış Yıldırım’dan oluşan Üniversitemiz heyeti, gerçekleşen toplantının yanı sıra Uşak Üniversitesi’nin gerçekleştirmiş olduğu etkinliklere de katılım gösterdi.
Üniversitelerin rektör ve rektör yardımcıları, genel sekreterleri, öğrenci işleri daire başkanları, personel daire başkanları, bilgi işlem daire başkanları, kütüphane ve dokümantasyon daire başkanları, yabancı öğrenci ofisi koordinatörleri, hukuk müşavirleri ile basın yayın ve halkla ilişkiler koordinatörlerinin bir araya gelerek ortak sorunları masaya yatırdıkları ve yapılan değerlendirmelerle sorunları çözmeye yönelik tavsiye kararları aldıkları toplantı, 27 Nisan günü yapılan değerlendirme toplantısının ardından sona erdi.