Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2021

Gösterim: 654

Üniversitemiz “Tercih ve Tanıtım Günleri“ Kapsamında Farklı Şehirlerde Düzenlenen Üniversite Tercih Fuarlarına ve Sanal Fuarlara Katıldı

Üniversitemiz “Tercih ve Tanıtım Günleri“ kapsamında 5-10 Ağustos tarihleri arasında farklı şehirlerde fuarlara katılarak aday öğrencilerle buluştu. Ulusal düzeyde düzenlenen ve İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’da tercih süreci ile ilgili öğrencilerin tüm sorularının uzmanlarımız tarafından cevaplandığı fuarlarda aday öğrenciler Üniversitemize yoğun ilgi gösterdi.

Fuarlarda tercih ve tanıtım standımızı ziyaret eden üniversite aday öğrencilerine, üniversitemizin konumu, akademik birimleri, bölümlerine ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus+ ve Mevlana programları hakkında bilgi verildi.

Ayrıca Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu’nun 03- 06 Ağustos tarihleri arasında düzenlemiş olduğu YÖK Sanal Fuar ve Eket Fuarcılık’ın 02-11 Ağustos tarihleri arasında çevrimiçi olarak organize ettiği Tercih ve Tanıtım Fuarına da katıldı. 81 ilden aday öğrencilerin merak ettiği tüm soruların uzmanlarımız tarafından cevaplandırıldığı sanal fuarlarda da aday öğrenciler Üniversitemize yoğun ilgi gösterdiler.