Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2018

Gösterim: 2097

Üniversitemiz “Tercih ve Tanıtım Günleri” Başlıyor

Üniversitemiz, 2-14 Ağustos 2018 tarihleri arasında aday öğrencilerin, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarını tanıyarak tercihlerini yapabilmeleri amacıyla “Tercih ve Tanıtım Günleri” düzenliyor. Düzenlenecek olan “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında Merkez Yerleşkemizde 08.30-17.30 saatleri arasında, Bandırma Cumhuriyet Meydanı, Bandırma İDO Terminali önü, Erdek Cumhuriyet Meydanı, Manyas Atatürk Meydanı ve Gönen Banyolar Caddesi’nde ise 10.00-22.00 saatleri arasında tanıtım stantlarımız açılacaktır.

Üniversite adaylarının merakla ve heyecanla beklediği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adayları tercih dönemine girdi. Tanıtım stantlarımızda “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında, tercih dönemine giren aday öğrencilere akademik personellerimiz ve uzman rehberlerimiz ile üniversitemiz bölüm ve programları ile ilgili ve üniversitemizin genel tanıtımı hakkında bilgilendirme hizmeti verilecektir. Ayrıca tanıtım stantlarında, üniversitemiz; akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal imkânları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci toplulukları, Erasmus, Farabi ve Mevlana programları hakkında da merak edilen tüm sorular yanıtlanacaktır.

Üniversitemiz ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde 2-14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen “Tercih ve Tanıtım Günleri” stantlarını ziyaret edebilir, üniversitemiz hakkında merak ettiklerinizi sorabilir ve tercih etmeyi düşündüğünüz bölüm ve program hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Fotoğraflar