Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019

Gösterim: 1045

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Serap Palaz’ın “Sosyal Bilimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları” Adlı Yeni Kitabı Yayımlandı

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Serap Palaz’ın “Sosyal Bilimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları” adlı yeni kitabı yayımlandı.
Son dönemlerde özellikle İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanlık sınavına yönelik, iş sağlığı ve güvenliğini hukuki ve teknik yönden ele alan çok değerli eserler olmasına rağmen, özellikle sosyal bilimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği derslerinde okutulmak üzere öğrencilerin takip edebileceği kapsamlı ve sistematik bir kitabın olmaması, bu çalışmanın hazırlanmasını gündeme getirmiştir. Bu sebeple bu kitapta, iş sağlığı ve güvenliği konuları daha çok sosyal yönden ele alınarak sistematik bir şekilde tüm boyutları ile etraflıca anlatılmaya çalışılmıştır. 


Alanında önemli bir başvuru kaynağı olacağına inandığımız bu kitaptan dolayı, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Serap Palaz’ı tebrik ediyoruz.


Fotoğraflar