Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2019

Gösterim: 1359

Üniversitemiz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Bandırma Kız Yurdu’nda Düzenlenen İftar Programı'na Katıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Bandırma Kız Yurdu’nda düzenlenen ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katılım sağladığı İftar Programı’nda, Balıkesir Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Balıkesir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ve Hukuk Müşavirimiz Yılmaz Bölükbaşı da Üniversitemiz öğrencileriyle bir araya geldi.


Tasavvuf müziği dinletisinin de gerçekleştiği İftar Programı’nda, konuşmalarını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği Ramazan ayının ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
İftarını öğrencilerimizle birlikte açmaktan mutluluk duyduğunu da dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, öğrencilerimize final sınavlarında başarılar diledi.


Fotoğraflar