Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018

Üniversitemiz Erdek Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencilerine Yönelik Olarak "İzmir Travel Turkey Fuarı"na Teknik Gezi Düzenlendi

Üniversitemiz Erdek Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri için, Erdek Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlimiz Özlem Aydoğdu Atasoy'un rehberliğinde ve "Kongre ve Fuar Yönetimi” dersi kapsamında, "İzmir Travel Turkey Fuarı"na teknik gezi düzenlendi.

Öğrencilerimizin, fuar ve fuarcılık alanındaki teorik bilgileri uygulamalı olarak yerinde gözlemlemelerini sağlamak amacıyla düzenlenen gezide, Erdek Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Samet Çevik ile Dr. Öğr. Üyesi Melahat Yıldırım Saçılık da öğrencilerimize eşlik etti.