Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018

Üniversitemiz Erdek Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğrencileri Bursa’ya Teknik Gezi Düzenledi

Üniversitemiz Erdek Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, Rekreasyon ve Animasyon dersi kapsamında Bursa’ya teknik gezi düzenledi. Öğrencilerin rekreatif bir faaliyeti planlama ve yönetmelerini sağlayarak mesleki ilgi, bilgi ve görgülerini artırmak amacıyla düzenlenen gezide üniversitemiz Erdek Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Özlem Aydoğdu Atasoy öğrencilerimize eşlik etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi personeli eşliğinde yürütülen gezi kapsamında sırasıyla, Gölyazı-Ağlayan Çınar, Cumalıkızık, Tophane Saat Kulesi, Tophane Surlar, Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri, Ulu Cami, Yeşil Cami ve Panaroma 1326 Müzesi gezildi.