Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018

Üniversitemiz 16 Kasım Tarihinde Trabzon’da Düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na Katıldı

Üniversitemiz tanıtım çalışmaları kapsamında, Trabzon’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı’’na katıldı. 16 Kasım tarihinde düzenlenen tanıtım fuarına, Trabzon’daki ziyaretilerin yanı sıra Rize şehrinden de çok sayıda öğretmen ve öğrenci katılım sağladı.

Ramada Plaza Otel’de düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na 83 liseden üniversite sınavına hazırlanan yaklaşık 4600 öğrenci katıldı. Fuar, öğrencilerin yanı sıra rehber öğretmenler tarafından da yoğun ilgi gördü.

Fuarda ziyaretçilere, üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus, Farabi ve Mevlana değişim programları hakkında bilgi verilirken; kitap ayracı, rozet, kalem, puan tablosu, defter, sticker vb. tanıtıcı materyaller de hediye edildi.

Gün boyunca devam eden fuarda, tanıtım standımızdan Bandırma ve üniversitemiz hakkında detaylı bilgi edinen öğrenciler fuar alanından oldukça memnun ayrıldı.