Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019

Üniversitemiz “14 Mart Tıp Bayramı” Nedeniyle Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi’nde Bulunan Balıkesir İli Bandırma İlçesi 19 No’lu Aile Sağlığı Merkezi Personelini Ziyaret Etti

Üniversitemiz, “14 Mart Tıp Bayramı” nedeniyle iki doktor ve iki hemşiresiyle birlikte Merkez Yerleşkemizin zemin katında hasta kabulü gerçekleştiren Balıkesir İli Bandırma İlçesi 19 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe’nin gerçekleştirdiği ziyarette, Dr. Ümit Arslan, Dr. Cahide Danacı, Hemşire Kevser Karaca ve Hemşire Sevinç Baykal’a çiçek ve hediye takdim edilirken, personelin “14 Mart Tıp Bayramı” kutlanarak kendilerine yaşam boyu sağlık, mutluluk ve başarı dileğinde bulunuldu.