Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018

Gösterim: 808

Üniversitemiz 14 – 15 Kasım Tarihlerinde Giresun’da Düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na Katıldı

Üniversitemiz, tanıtım çalışmaları kapsamında Giresun’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı’’na katıldı. 14 - 15 Kasım tarihlerinde Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi’nde düzenlenen fuarda üniversitemizin tanıtım standını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e selamlarını da iletti.

Yaklaşık 2000 öğrencinin ziyaret ettiği “Üniversite Tanıtım Fuarı’’, rehber öğretmenler tarafından da oldukça ilgi gördü. Fuarda ziyaretçilere, üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus, Farabi ve Mevlana değişim programları hakkında bilgi verilirken; kitap ayracı, rozet, kalem, puan tablosu, defter, sticker vb. tanıtıcı materyaller de hediye edildi.

İki gün boyunca devam eden fuarda tanıtım standımızdan Bandırma ve üniversite hakkında detaylı bilgi edinen öğrenciler, tercihlerinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne de yer vereceklerini belirttiler.