Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2021

Gösterim: 3038

Tercih ve Tanıtım Günlerimiz 20 Ağustos Tarihine Kadar Devam Ediyor

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının, “05-13 Ağustos” tarihleri olarak tespit etmiş olduğu aday öğrenci tercih tarihleri, ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketleri sebebiyle Cumhurbaşkanlığının aldığı karar ile 20 Ağustos 2021 tarihine kadar uzatılmıştır. Bu nedenle Üniversitemizin 03-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlemekte olduğu “Tercih ve Tanıtım Günleri” de 03-20 Ağustos olarak revize edilmiştir.

Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında 09:00-17:30 saatleri arasında, Merkez Yerleşkemizdeki Tercih ve Tanıtım Merkezi ile tüm fakülte ve meslek yüksekokullarımızda uzman danışmanlarımız tarafından Üniversitemiz bölüm, program ve kontenjanları hakkında aday öğrenciler bilgilendiriliyor. Ayrıca Bandırma Cumhuriyet Meydanı, Erdek Cumhuriyet Meydanı, Manyas Atatürk Meydanı, Gönen Banyolar Caddesi ve Susurluk Parkı’nda kurulan tanıtım stantlarımızda 10:00-22:00 saatleri arasında aday öğrencilere rehberlik hizmeti verilmektedir.

Tanıtım stantlarımızda Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında, tercih dönemine giren aday öğrencilere Üniversitemiz akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal imkânları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci toplulukları, Erasmus+, Mevlana ve Farabi Değişim Programları hakkında bilgiler paylaşılarak ve merak edilen tüm sorular yanıtlanmaktadır.

Aday öğrenciler web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden Üniversitemiz ile ilgili merak ettiği tüm güncel verilere ulaşabilmektedir.

Üniversitemiz tarafından “03-20 Ağustos” tarihleri arasında ve Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde gerçekleştirilmekte olan Tercih ve Tanıtım Günlerinde stantlarımızı ziyaret edebilir, Üniversitemiz hakkında merak ettiklerinizi sorabilir, tercih etmeyi düşündüğünüz bölüm ve programlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Üniversitemiz, ayrıca ulusal düzeyde çevrim içi düzenlenmekte olan tercih fuarlarında da yer almaktadır. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığımızın 03-06 Ağustos tarihlerinde aday öğrencilere yönelik düzenlediği çevrimiçi tercih ve tanıtım fuarı ile Eket Fuarcılık tarafından 02-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenmekte olan çevrim içi tercih ve tanıtım fuarında yer alarak aday öğrencilere Üniversitemizin bölüm, program ve kontenjanları hakkında ayrıntılı bilgilendirmede bulunulmaktadır.  Merak ettiğiniz tüm soruları çevrim içi olarak düzenlenmekte olan ve aşağıda linkleri yer alan tercih fuarlarındaki Üniversitemiz stantlarından öğrenebilirsiniz.

https://sanalfuar.yok.gov.tr/

https://unitercih.com/


Fotoğraflar