Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2018

Rektörümüz TRT Haber’de Yayınlanan “Akıllı Tercih” Programı’nın Canlı Yayın Konuğu Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 12 Ağustos Pazar günü saat 14.15’te TRT Haber’de Alev Nallar Emiroğlu’nun sunumuyla yayınlanan, 2018 sınav ve tercih dönemi ile ilgili gelişmelerin ele alındığı “Akıllı Tercih” Programı’na konuk oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, izleyicilere üniversitemiz hakkında genel bilgiler verirken üniversitemiz bölüm ve kontenjanları, Bandırma’nın ulaşım ve lokasyonu, burs ve konaklama imkânlarından da bahsetti. Üniversitemizin akademik birimleri ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan Rektörümüz, özellikle de Denizcilik Fakültemiz ile ilgili merak edilen soruları cevaplandırırken Denizcilik Fakültemize ait bölümlerin iş olanakları ve staj imkanları hakkında bilgiler verdi. Canlı yayın sırasında aday öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Rektörümüz, tercih yapacak öğrencilere başarılar diledi.

Vakıf Üniversiteleriyle karıştırılan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi aslında bir devlet üniversitesi

Üniversitemiz bölüm ve kontenjanları

Üniversitemiz Denizcilik Fakültesi

Üniversitemiz Denizcilik Fakültesi staj ve iş imkanları

Üniversitemiz Ulaşım ve Konaklama İmkanları

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in TRT Haber'de canlı yayın konuğu olarak katıldığı "Akıllı Tercih" programının tamamını izlemek için tıklayınız.