Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2022

Gösterim: 942

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in Ramazan Bayramı Dolayısıyla Mesajı

On bir ayın sultanı ve içerisinde on bin aydan daha hayırlı bir geceyi barındırdığı müjdelenen, tefekkür, sabır, paylaşmak, empati gibi önemli erdemleri kazanmamıza vesile olan mübarek bir ayı geride bırakarak bunca lütuf bahşedilen bu önemli günleri hakkıyla idrak edebilmiş olmanın umudu ve duasıyla Ramazan Bayramı’na erişmenin heyecanını yaşıyoruz. 
Toplumumuzun inanç, gelenek ve göreneklerinden uzaklaştırılmaya çalışıldığı, özellikle de gençlerimizin hedef alındığı zor ve tehlikeli bir dönemden geçmekteyiz. Toplumun en küçük ve en etkili yapı taşı olan aileler ve yarınların şekillenmesinde büyük rol oynayan eğitim kurumları olarak bizler bu tehlikenin farkında olmalı ve eğitimli, donanımlı, geleceği kuşanan, aynı zamanda değerlerimize sahip çıkan nesiller yetiştirmek için çalışmalıyız. Bayramlar bu değerlerimizin önemini anlamak, çocuklarımıza ve gençlerimize aktarmak için güzel bir fırsattır. Bayramlar aile bağlarımızı güçlendiren, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi perçinleyen müstesna zamanlardır. 
Bu duygu ve düşüncelerle gerçek manasını kavradığımız, verimli, faydalı ve coşkulu bir şekilde yaşadığımız nice güzel bayramlara erişmek temennisiyle Üniversitemizin değerli mensupları ile sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, esenlik, barış ve huzur getirmesini diliyorum.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir
Rektör


Fotoğraflar