Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in Kurban Bayramı Dolayısıyla Mesajı

Toplumsal bağların güçlenmesine vesile olan, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini hatırlatan, sevgi ve saygının arttığı, kardeşlik ve huzur ikliminin yaşandığı müstesna günlerden biri de Kurban Bayramı’dır. Bu özel ve kıymetli günde bir taraftan yaptığımız ibadetlerle manevi duygularımız canlanırken, bir taraftan da empati yaparak çevremizdeki insanların halinden anlamaya çalışmak, ihtiyaç sahiplerini gözeterek infak etmenin tadına varmak ve akrabalarımızı, sevdiklerimizi, büyüklerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almak suretiyle insanî duygularımız güçlenmektedir.

Hem bireysel hem de toplumsal olarak büyük kazanımlar elde edebileceğimiz bu özel günü en güzel şekilde değerlendirebilmek temennisiyle, başta öğrencilerimiz ve Üniversitemiz mensupları olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınlar diliyorum.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir
Rektör