Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2020

Gösterim: 7821

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in BANÜ Ailesine Katılan Yeni Öğrencilerimize Mesajı

Ülkemizin Umudu Sevgili Gençler,

Ülkemizin hızlı gelişen devlet üniversiteleri arasında yer alan ve 26 yıllık bir birikim üzerine kurulan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, 6’ncı eğitim-öğretim yılına 130’dan fazla bölüm ve programla merhaba diyor. Eğitim kalitesini uluslararası düzey ve niteliğe taşıyan, kadrosunda ülkemizin saygın bilim insanlarını bulunduran Üniversitemiz, akademik performans sıralamasındaki yerini de her yıl yükseltmeye devam ediyor.

Bilginin her çağda önemli olduğunu, dünyadaki önemli gelişmelerin temelinde bilginin yer aldığını biliyoruz. Üniversitemizi ve sizleri de arzu ettiğimiz geleceğe bilginin taşıyacağına inanıyoruz. Bilgiyi yalnızca kullanan değil, aynı zamanda üreten ve bu bilgiyle ülkemizin geleceğinde söz sahibi olan bir üniversite olmayı hedefliyoruz. 

Üniversitemizde alacağınız eğitimle küresel rekabetin içinde yer alacak, mesleki kariyerinizde saygın konumlara ulaşacak, ülkemiz ve insanlık için büyük bir umuda dönüşeceksiniz. Sahip olduğunuz akademik yetkinlikle, 2023 ve 2071 Türkiye’sini sizler şekillendirecek, toplumsal sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. 

Üniversitemiz amfiler, modern ve donanımlı derslikler, konferans salonları, uygulama ve bilgisayar laboratuvarları, spor ve sosyal donatı alanları ile eğitim hayatınız boyunca sizleri en iyi şekilde destekleyecektir. Yüz binlerce basılı ve e-kitabın yer aldığı kütüphanemizle de doğru ve küresel bilgi kaynaklarına kolayca ulaşabileceksiniz. Uluslararası öğrencilerimiz vasıtasıyla, dünyanın farklı noktalarından arkadaşlar edinecek ve değişim programlarımızla eğitiminize yurt dışında devam edebileceksiniz.

Üniversitemiz ve öğrenci kulüplerimiz vasıtasıyla organize edilen sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılacak ve kişisel gelişiminize önemli katkılar sağlayacaksınız. Tarihi, doğası ve denizi ile eşsiz bir güzelliğe sahip Bandırma’da, çok güzel anılar biriktireceksiniz. 

Gözlerinizdeki ışığın bizler için güç ve heyecan kaynağı olduğunu bilmenizi isterim. Bu ışık, Üniversitemizde büyüyecek ve yalnızca sizlerin değil, bu toprakların da yarınlarını aydınlatacak. 

Hepinize sevgilerimi sunar, eğitim hayatınızda başarılar dilerim. Ülkemize umut olun. 

Prof. Dr. Süleyman Özdemir
Rektör