Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2018

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Mesajı

Kurtuluş Savaşımız’da eşine az rastlanır bir mücadele örneği sergileyerek vatanını canı pahasına koruyan kahramanlarımızın bizlere armağanı olan Cumhuriyetimiz’in 95. Yıl Dönümü’ne erişmenin milletçe haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhuriyet, bağımsızlığımızı kazanabilmek için milletimizin inanç ve gayretleriyle verdiği büyük mücadelenin sonucunda elde edilen en değerli mirastır. Bu mirası aynı ruh ve heyecanla korumak, bizlerin en kıymetli görevidir. Ben inanıyorum ki milletimiz şanlı geçmişinden ve yakın tarihinden aldığı ilhamla, bu görevi en mukaddes şekilde yerine getirerek, daha aydınlık yarınlar oluşturacak ve gelecek kuşaklara bu önemli değerleri aktaracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, üniversitemiz akademik ve idari personelimizin, öğrencilerimizin ve tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimiz ile gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir

Rektör