Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Dolayısıyla Mesajı

Büyük zorluklar ve yokluklar içerisindeki bir milletin canıyla, kanıyla, eşsiz mücadelesiyle yeniden ayağa kalkışı ve bu mücadelenin en önemli dayanağı olan Gazi Meclisimizin kuruluşu hürriyetin ve umudun sembolü olmuş, bu nedenle geleceğimizin umudu, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiştir. Mecliste alınan kararlar ülkemizin istikbalini nasıl şekillendirdiyse, yarının büyükleri sevgili çocuklarımız ve gençlerimiz de istikbalimizi öyle şekillendirecek ve geleceğin Türkiye’sini inşa edecekler.

23 Nisan 2015 tarihinde kurulan, “Sen Umut Ol” mottosu ile yola çıkan ve yarına umut olacak yeni nesiller yetiştirmek üzere var gücüyle çalışan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak bu anlamlı günde bayramın coşkusu ile 8. kuruluş yıl dönümümüzün gururu ve mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Dünyada kutlanan tek çocuk bayramı olan, dünya çocukları arasında barış ve kardeşliğin kurulmasına katkı sunan bu önemli günün dünya barışına da vesile olmasını temenni ediyor, tüm insanlığın sağlık, mutluluk, huzur dolu günlere erişebilmesi ümidiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103. yılını en içten duygularımla kutluyor, TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir
Rektör