Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2018

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir “Bandırma Kitap Günleri”ni Ziyaret Etti

Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında Balıkesir Valiliği ile Bandırma Belediyesi işbirliğinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen “Bandırma Kitap Günleri” devam ediyor.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ile Prof. Dr. Suat Uğur ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz’un ziyaret ettiği “Bandırma Kitap Günleri”, Bandırmalılar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Üniversitemiz standının yanında kitabevi stantlarını da ayrıca ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, stantlardan kitap alışverişinde bulundu. “Bandırma Kitap Günleri”ni ziyaret eden öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile fotoğraf çektirdi.

“Bandırma Kitap Günleri”, 7 Ekim Çarşamba gününe kadar her gün düzenlenecek olan söyleşi ve imza programlarıyla devam edecektir.