Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Balıkesir Üniversitesinde Düzenlenen Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Toplantısına Katıldı

Üniversitelerarası Kurul (ÜAK), Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’un başkanlığında Balıkesir Üniversitesi’nde toplandı.

Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katılım gösterdiği toplantıya, ÜAK Genel Sekreter V. Prof. Dr. Haldun Göktaş, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Atalar, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yadigar İzmirli, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Sağer, Denklik Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Mevzuat Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Cemil Kaya, ÜAK Hukuk Müşaviri Fatma Kahraman ve ÜAK Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Altun katıldı.