Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024

Gösterim: 360

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un Ramazan Ayı Dolayısıyla Mesajı

Başı rahmet ortası mağfiret sonu ise kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  11 ayın sultanı Ramazan; sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı, toplumsal yaşamımızda birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olan aydır.

Ramazan Ayı bizlere iç dünyamıza yönelip kalplerimizi arındırarak Allah'a yaklaşma ve O'nun rızasını kazanma fırsatı sunar. Bu mübarek ay, hayatımızda önemli bir yere sahip olan değerlerimize daha sıkı sarılmamız ve birbirimize karşı sevgi, saygı ve anlayışımızı güçlendirmemiz için bizlere eşsiz fırsat kapıları aralar.  

Sabrın, bereketin, tefekkürün arttığı, insanların her türlü nefsani isteklerinden Rabbine sığındığı, başkalarını anlayabilme yetisi kazanmamıza vesile olan mübarek Ramazan Ayı aynı zamanda içerisinde bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesini de barındırmaktadır.

Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan Ayı’nın bütün evlere, gönüllere, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa, huzur ve bereket getirmesini temenni eder, öğrencilerimize, personelimize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim. 

 

Prof. Dr. İsmail Boz
Rektör


Fotoğraflar