Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un Kadir Gecesi Dolayısıyla Mesajı

Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşmanın hüznünü, Kadir Gecesi’ne ulaşmış olmanın da sevincini aynı anda yaşıyoruz.

Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen ve bizler için bir lütuf olarak ihsan edilen Kadir Gecesi, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Bu mübarek gece vesilesiyle, ülkemizde, İslâm aleminde ve tüm dünyada sevginin, hoşgörünün ve huzurun hâkim olması en büyük arzumuzdur.

Duaların geri çevrilmediği, rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, Üniversite personelimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.

Prof. Dr. İsmail Boz
Rektör