Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2018

Gösterim: 2095

Rektörümüz NTV’de Yayınlanan “Doğru Tercih” Programı’nın Canlı Yayın Konuğu Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 13 Ağustos Pazartesi günü saat 15.30’da NTV’de Sadık Gültekin’in sunumuyla yayınlanan, 2018 sınav ve tercih dönemi ile ilgili gelişmelerin ele alındığı “Doğru Tercih” Programı’na konuk oldu.


Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, izleyicilere üniversitemiz hakkında genel bilgiler verirken üniversitemiz bölüm ve kontenjanları, Bandırma’nın ulaşım ve lokasyonu, burs ve konaklama imkânlarından da bahsetti. Üniversitemizin akademik birimleri ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan rektörümüz, özellikle Denizcilik Fakültemiz ile ilgili merak edilen soruları da cevaplandırdı.  Rektörümüz, “Üniversitemiz Marmara Bölgesi’nde bulunuyor. Aynı zamanda Bandırma’nın konumu da güzel bir yerde. Bu durum ulaşım imkanı açısından bizim için büyük bir avantaj. 2017 yılında yapılan bir araştırmaya göre üniversitemiz, akademik performans sıralamasında 25. sırada yer alıyor. Bu da akademik personelimizin ne kadar donanımlı olduğunu göstermektedir.“  diye konuştu. 


Program sunucusu Sadık Gültekin’in sorularını içtenlikle yanıtlayan Rektörümüz, tercih yapacak öğrencilere başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in NTV'de canlı yayın konuğu olarak katıldığı "Doğru Tercih" programının tamamını izlemek için tıklayınız.


Fotoğraflar