Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2020

Rektörümüz İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek’e ziyarette bulundu. İstanbul Tıp Fakültesi Sekreteri Ekrem Aydın’ın da hazır bulunduğu ziyarette Üniversitemiz ile İstanbul Üniversitesi arasında imzalanan ve Tıp Fakültesi öğrencilerimizin 3 yıl süresince İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde eğitimlerine devam etmelerini içeren protokol hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ülkemizin en başarılı Tıp Fakültelerinden biri olan İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nin Tıp Fakültemize vermiş olduğu destek nedeniyle İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek’e teşekkür ederek Bandırma Vapuru maketi hediyesinde bulundu. Prof. Dr. Tufan Tükek ise Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü süresince göstermiş olduğu başarılı çalışmalar nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e tebriklerini ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti iletti.