Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğrencilerimizin Kurduğu Supernova Roket Takımı Teknofest 2020’de Finale Kaldı

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nde öğrenim gören, aynı zamanda Havacılık ve Uzay Topluluğu üyesi olan öğrencilerimiz tarafından kurulan Supernova Roket Takımı, katılmış olduğu Teknofest 2020'de henüz ilk senesinde olmasına rağmen 158 takım arasından 18. olarak finale kalmayı başarmıştır. Önümüzdeki Eylül ayının ikinci haftasında Aksaray’da orta irtifa 3000 metre kategorisinde atış yapacaktır.

Teknofest 2020 Orta İrtifa kategorisi finalinde Üniversitemizi temsil edecek olan, danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Adem Dalcalı’nın yaptığı Supernova Roket Takımımıza başarılar diliyoruz.